Kwaliteitsblokhutten.

Kwaliteitstijd.

Ons verhaal

Een tuinhuis hoeft geen opberghok te zijn. Bij Woodlands geloven we dat een ‘tuin-huis’ met de juiste, duurzame materialen en de gepaste uitstraling letterlijk een verlenging van je woning, je leefruimte en dus ook van je welzijn en geluk kan zijn. Zo biedt je tuin plots enkele extra vierkante meters aan flexibele werk- en/of leefruimte. En dat allemaal in een natuurlijke omgeving… Heerlijk!

Shop vanuit je (tuin)zetel

Augmented Reality

Het kiezen van ‘hét’ juiste tuinhuis op basis van één enkele afbeelding is definitief verleden tijd! Dankzij onze nieuwste web-feature plaats je elk tuinhuis uit ons aanbod via de smartphone rechtstreeks in je tuin. Zo zie je meteen welk model echt bij jou en je leefomgeving past!

Woodlands bestsellers

Spotlight

Ontdek hier onze drie bestsellers. Goed om weten: Al onze modellen kunnen uitgebreid worden met de nodige opties zoals vloeren, dakgoten en zelfs een aanbouwhuisje of houtstapelplaats behoren tot de mogelijkheden.

Onze grondstoffen

Voor al onze producten werken we met een steeds hernieuwbare grondstof. Dat doen we door maximaal FSC®- dennenhout uit het ‘Hoge Noorden’ te verwerken. De reden daarvoor is eigenlijk heel eenvoudig: omdat de bomen daar trager groeien en minder stress ervaren dan hun broers of zussen uit bijvoorbeeld Duitsland, Roemenië of België, leveren ze stabieler en steviger hout op. Dat zorgt niet alleen voor een sterker, maar vooral ook duurzamer eindproduct. Wie onze tuinhuizen en blokhutten bovendien goed en met de juiste producten behandelt, kan er generaties lang van genieten.

Onze missie

Al verschillende generaties lang investeren we in vakmanschap. We zoeken steevast naar de beste grondstoffen waarmee we duurzame oplossingen aan de best mogelijke prijs op de markt brengen. Het continue innoveren van onze productie en het optimaliseren van onze logistiek maken dat we met Woodlands voor een breed publiek toonaangevend kunnen zijn in wereld van de tuinhuis-bouw. Wij kunnen bovendien rekenen op een groep van ontzettend gedreven medewerkers. Hierdoor genieten onze klanten niet alleen van betrouwbare producten, maar ook van een feilloze dienstverlening.

© Woodlands NV
Wissenstraat 3
B-9200 Dendermonde